פרופסור שלום , עזרה בפענוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

11/01/2019 | 09:23 | מאת: שרה

אני בת 25 בשבוע 31 להריוני . כל המדדים תקינים מלבד העניין הכלייתי . ביצעתי סקירה מכוונת בבית חולים על ידי רופא נשים . אשמח לדעת ד"ר האם המצב באמת גרוע ולא בר שינוי לאחר לידה ?(הרופא נשים כבר החליט שהכלייה ימין לא תתפקד) , ובנוסף האם יש מה לעשות כעת? או רק לאחר הלידה בע"ה ? " כליה ימין הידרונפרטית , הרחבה ניכרת של האגן ל19 מ"מ והחלק החוץ כלייתי של האגן מורחב ל40 מ"מ , גביעים מורחבים , הפרנכימה דקה ושמורה . כליה שמאל באורך 42 מ"מ אגן 9 מ"מ , הפרנכימיה מוקדים היפראקוגנים " תודה מראש ובריאות לכולם

שלום רב הקרטריון העיקרקי לתפקוד כליתי הוא כמות מי שפיר מדובר בייעוץ פרטני וצריך לקבל עוד נתונים כדי לתת יעוץ. כידוע הפורום אינו אמור לתת יעוץ פרטני בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים