דלקת זהה בדרכי השתן לביתי ולי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/11/2018 | 15:02 | מאת: דנוש

שלום רב, אני בהריון ולפני כחודש גיליתי דלקת בדרכי השתן עם חיידק הקולי. לקחתי זינט 5 ימים, ובבדיקת שתן החיידק עדיין היה קיים וקיבלתי זינט ל 10 ימים נוספים. מחר אעשה תרבית לוודא שהחיידק נעלם. לפי הרגשתי הוא עדיין כאן. בשבוע שעבר ביתי בת השנתיים היתה חולה עם חום גבוה כשבוע, ובסוף איתרו דלקת עם אותו חיידק הקולי. שאלתי: האם סביר שאני הדבקתי אותה? תודה מראש

שלום רב לא סביר שהדבקת אותה. אבל צריך להתייחס לדלקת של הבת. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים