ילד בן 10

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/04/2018 | 21:20 | מאת: דני

שלום הבן שלנו בן 10. ילד בריא אבל רזה מאוד BMI=13.5 . אשתי אומרת שבעבר חושבת שהיה לו יותר זקפה לפעמים. שאלנו אותו אם הבולבול שלו לפעמים עומד אמר שפעם היה אבל עכשיו אולי פעם בחודש. שאלנו אותו אם בבוקר כשעושה פיפי הבולבול עומד אמר שלא חושב. אין לו תחושת זמן אבל זה כנראה לעתים רחוקות. 1.האם זה נורמלי או שזה דורש בירור אולי חסר לו משהו? 2. אחרי שעבר ברית בגיל צעיר היתה תקופה ארוכה שהיה גוון כחול לחלק העליון של הבולבול חלילה נגרם איזה שהוא נזק או שאם כן כמה פעמים ראינו זקפה ( לא היתה עד למעלה אלא נניח כ 45 מעלות ) אז זה אומר שהכל בסדר? תודה רבה

שלום רב זקפות ניתן לראות בכל גיל בשעות הבקר ולא בעת הטלת שתן. אם היו זקפות ובעת זקפה יש עקמת - זה ראוי לבדיקה ולהחלטה אם צריך טיפול בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים