יש לי שאלה לבן שלי יש פין חבוי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

04/01/2018 | 22:29 | מאת: לנה

שלום בן שלי בן 8 שנים ויש לו פין חבוי הילד עבר ברית מילה כמו כולם אחרי שבע ימים היינו אצל רופא ילדים הוא אמר שהילד קצת עם משקל עודף וזאת הסיבה שהפין חבוי . הרופא עשה כמה לחיצות והפין יצא אבל לאחר כמה שניות מכנס חזרה אני קצת דועגת שזה ישאר ככה לתמיד הפין יוצא קצת בבוקר אבל נכנס שוב מה לעשות לגשת לרופא אורולוג ולהראות לו או שאין מה לדאוג והפין יצא לבד בגיל יותר מאוחר תודה

שלום רב יתכן שאכן מדובר בפין חבוי עקב השומנים. לעתים המראה הוא גם בגלל עודף עור עורלה. על כן ראוי להתייעץ ולהיבדק ע"י אורולוג בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים