הידבקות - בן 4 חודשים .

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

13/12/2017 | 08:50 | מאת: מורן

שלום רב דוקטור דילגת על שאלתי יכול להיות שלא שמת לב.... בני בן 4 חודשים (נימול) אנסה לתאר את מה שראיתי: מתחת לעטרה קיים עור נפוח נראה כמו גלגל הבנתי שזה תקין למי שעשה ברית ויסתדר עם הזמן. הבעיה שיש איזור ספציפי שאין בו את אותו גלגל, אלא העור דבוק לעטרה , גם כשמושכים את הפין פנימה. האם זה משהו שיסתדר ככל שיגדל או מצריך ניתוח לפי התיאור? כמובן שקבעתי תור לאורולוג לבדיקה אך אשמח לחוות דעתך בנוסף סביב החור של הפיפי יש כמו עור רופף ולעיתים החור עצמו מאוד מאוד אדום, האם מעיד על משהו? תודה....

שלום רב, הידבקויות בגיל הזה עדין יכולות להשתחרר מעצמן. ראוי לבדוק אם מדובר בהידבקויות "קלות" או "קשות" והאם יש גם עודף עור עורלה. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים