דם ודלקות בשתן כמה פעמים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/09/2017 | 20:08 | מאת: אדיר

עשיתי ארבה בדיקות שקשורות לשתן בדיקות שתן לתרבית כללית וציטלוגיה, סיטי, אורודינמיקה, VCUG,ציטוטסקופיה פלוס ביופסיה , אם אר אי, והכול יצא תקין)השאלה שלי אם יש עוד בדיקות שקשורות לשתן, ואם יש לי ממה לדאג בגלל שלא מוצאים ממה נוצר הדם והדלקת אני בן 17 וחצי לא מעשן בריא בדרך כלל ואצל נפרלוג הכול היה תקין לאבא שלי היה פעמים אבנים

שלום רב לא ברורה לי השאלה. אני סבור שאתה צריך לברר זאת עם האורולוג שראה את כל הבדיקות ועשה את הפעולות בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים