עצירת שתן - בהולללל

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

07/05/2012 | 14:25 | מאת: אביטל

שלום, ביתי בת שנתיים וחצי גמולה מזה כחודשיים ילדה בוגרת לגילה, לפתע פתאום אינה מסוגלת להטיל שתן וצואה, טוענת שכואב לה נורא עד כדי כך שהיא פשוט צורחת ומתאפפקת שעות עד שמוציאים לה שתן עם קטטר, בתחילה ניגשתי למיון טענו שעקבות שיש לה גירוי בפות היא מתאפקת לא האמנתי אבל באתי הביתה, עדיין הילדה הייתה עם אותם סממנים, והבכי התגבר ורמת הכאב אושפזנו שוב היום לאחר שביום שישי אושפזנו וטענו שזה כנראה נובע מעצירות כי לאחר שעשו לה חוקן היא עשתה צואה ופיפי, בכל מקרה עשו לה אולטרא סאונד בבטן בכליות, בשלפוחית בכבד ולא מצאו דבר, הילדה בכה ברמות של כאב והרופאים אינם יודעים מה הבעיה, אנא עזרתך הדחופה

11/05/2012 | 17:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אני בהחלט מבין את הדאגה שלך. אני בטוח שאת מבינה שכדי לענות על שאלה זו ברצינות צריך לבדוק את הילדה, לראות את כל הדיקות שבוצעו ובמידת הצורך לבצע בדיקות נוספות. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים