היפוספדיאס -

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

28/03/2012 | 08:19 | מאת: רותם

למומחים בוקר טוב, בני כבן שבועיים, נולד עם תופעת ההיפוספדיאס. בבית החולים, הומלץ לנו על ידי הפלסטיקאי לבצע ניתוח לתיקון חור השופכה והפין בגיל 3 חודשים. מתוך מה שקראתי ברשת אודות הנושא, ההמלצה לניתוח הינה החל מגיל חצי שנה עד שנה? אנא חוו דעתכם. בנוסף, בימים אלה אני תרה בחיפוש המקום המיטבי לניתוח בני, בתור חברת קיבוץ הילד מבוטח כך שמבחינת העלויות אינני חוששת. יעצו לי בבקשה במידה וביכולתכם לכוון אותנו לכתובת/ מנתח מומחה, מאחר ולניתוח זה עשויות להיות השפעות פסיכולוגיות ארוכות טווח בחייו הבוגרים. אנחנו אופטימיים תודה מראש רותם.

01/04/2012 | 19:05 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רותם, קודם כל מזל טוב. אני מבצע את הניתוחים בד"כ אחרי גיל חצי שנה בד"כ לקראת גיל שנה (עקב התורים הארוכים). לא מומלץ ניתוח לפני גיל חצי שנה עקב הסיכונים בהרדמה. אינני נוהג להמליץ על מנתחים בפורום. אם הייתי ממליץ אז כמובן שהייתי ממליץ על עצמי בברכה ד"ר עמוס נאמן http://www.doctors.co.il/dr-42772

מנהל פורום אורולוגיית ילדים