נערה בעייתית מאד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/03/2011 | 17:26 | מאת: דוד

אחת מבנותיי -13- בעייתית.נולדה ללא טיפת אמפטיה. באיזשהוא מקום נראה שהמילה אנדריגנוס מאד מתאימה לה. מאד ערמומית ופקחית. משליטה טרור וסחיטה בבית(הרבה יותר ממה שנדמה לקורא הממוצע) ויש לה גם בעיית ביישנות עמוקה/חרדה חברתית. מהם המקומות ומי האנשים האפשריים בגוש דן לטיפול בעניין ,בפרט ב-פ"ת. אגב, אנו בקופ"ח כללית

25/03/2011 | 17:15 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום דוד, אתה מוזמן לכתוב אלי למייל האישי ואוכל להמליץ לך על מטפל מצויין בת"א, שלמיטב זכרוני גם עובד עם קופת החולים הכללית. בברכה ליאת ([email protected])

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים