לבד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/02/2011 | 18:55 | מאת: שירלי

ליאת, אני בת 15 ומאוד לבד. אין לי חברים. אני לא יודעת איך ליצור קשרים. אני כל היום מאז שאני חוזרת מביצפר לבד באינטרנט. גם אמא שלי לא בבית כל היום. היא בעבודה. אבא שלי בחו"ל ואין לי בכלל קשר איתו. וגם אין לי אחים. אני בת יחידה .ואני רוצה למות. והיועצת רצתה לדבר איתי אבל התחמקתי כי אני לא סומכת עליה בכלל .ואני לא סומכת על אף אחד בעולם רק על עצמי. ואני אולי אתחיל כבר לקחת..טוב לא משנה. אני לא יודעת מה לעשות כבר.

25/02/2011 | 00:26 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שירלי, את צודקת. אחד הדברים הקשים והעצובים ביותר, בעיקר בגיל העשרה, זו בדידות חברתית. כאשר מצטרפת לכך בדידות גם בבית ובמשפחה, הסבל הופך בלתי נסבל. אם את מתקשה לבטוח ביועצת ביה"ס, אולי תוכלי להיעזר באחד מארגוני ההתנדבות, המופעלים ע"י אנשי מקצוע מיומנים, שיודעים ויכולים לעזור גם דרך הטלפון. במידת הצורך הם יוכלו להפנות אותך הלאה. אל תישארי עם זה לבד. הנה - עמותת ל.א ילדים ונוער-קו חירום 09-9518927 ער"ן עזרה ראשונה נפשית:המספר הארצי: 1201 יד ביד-אוזן קשבת לנוער 03-6204999 חזקי ואמצי ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים