המלצה לפסיכולוגית קלינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/11/2010 | 11:48 | מאת: שלומית

שלום רב, עקב בעיות התנהגות של ילדי בכתה א, הופנתי לשפ"ח לצורך איבחון, שם אמרה לי הפסיכולוגית של ביה"ס שאין לה הכשרה לעשות אבחון רגשי לילד, אלא רק דידקטי, ושלחה אותי לחפש פתרונות בשוק הפרטי, קראתי פה רבות תשובות לפניות שנכתבו אליך, אנא עזרתך הדחופה בהמלצה לפסיכולוגית קלינית לילד בן 6 באזור ראשל"צ, רחובות, נס ציונה, או בכלל באזור המרכז, המצב בלתי נסבל ואנו זקוקים למענה ועזרה מידיים, תודה, שלומית

25/11/2010 | 23:30 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שלומית, את מוזמנת להתקשר אלי לטלפון 052-3106667, ולקבל הפנייה לפסיכולוגית קלינית בראשל"צ שמומחית בתחום האבחון. ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים