זקוקה לעיצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

30/07/2010 | 09:10 | מאת: לילי

בני האמצעי בן 15, סך הכל ילד טוב ותלמיד בינוני. מזה תקופה הוא חוזר הביתה לאחר מפגש עם חברים כשעל ידיו סימנים, לעיתים שריטות לעיתים סימנים כחולים. כל פעם שאני משוחחת איתו על כך הוא כועס וטוען שאינו יודע מה מקור הסימנים. בשיחה אתמול סיפר שלפעמים הם מנהלים "קרבי היאבקות" במעין סבב, כל חבר נותן "בוקס " בזרוע לחבר אחר וכך הם בודקים מי הכי חזק (רובם מתאמנים בחדר כושר), שאלתי היא- האם התופעה הזאת חריגה ואמורה להדאיג ,וכיצד אוכל להשפיע עליו לא להשתתף ב"משחקים" האלימים האלה עם חבריו. חשוב לי להוסיף שאני עם יד על הדופק כל הזמן ואני יודעת שמדובר בנערים טובים, אינם מעשנים, אינם שותים, אינם מבלים במועדונים ואני חוששת שזה אכן תוצאה של שיעמום.

30/07/2010 | 16:42 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום לילי, חייבת להודות שלא שמעתי עדיין על תופעה זו, ובעיני היא פסולה. נסי לבדוק עם אימהות נוספות, ולאמת את המידע. כל פעילות הכרוכה באקט אלים ופוגעני כלפי הגוף היא - לפחות בעיני - מדאיגה, ויש לעשות הכל כדי להפסיקה. שבת שלום ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים