ילד בלי סבלנות מינמלית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/06/2010 | 00:37 | מאת: deleted

ילד כיתה ד' ,בביץ-מגלה חוסר סבלנות משווע,מתחמק ,מתעצבן מאוד מדברים הדורשים ממנו הקשבה מינימלית,מאמץ.מבחינה לימודית וחברתית בב"יס טוב מואד.כמו"כ קושי גדול בדחיית סיפוקים.

08/06/2010 | 00:33 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, שווה להתייעץ עם המורה, ולשקול אבחון של הפרעת קשב וריכוז. אם אין חשד כזה, הכיוון הוא שיפור היכולת לשאת תסכול, כשאתם, ההורים, ממלאים תפקיד של מאמנים. כדי ללמוד לעשות זאת נכון, אפשר להיעזר בספרי הדרכה (ספר מומלץ למטרה זו הוא "ילדים: האתגר" ברוח שיטת אדלר), במאמרים באינטרנט בנושא הצבת גבולות, או (בעיני, הכי מומלץ)בהדרכת הורים ממוקדת אצל פסיכולוג ילדים. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים