אוף=(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

28/02/2010 | 00:53 | מאת: מאי

הי קוראים לי מאי אני בת 15 וקצת אני ילדה שמנה היו לי מלא ירידות ועליות של ההשמנה כלומר כשהיתי קטנה היתי נוראה רזונת ויפה ובגיל ככה 10 שהתחלתי לקבל מחזור התחלתי להיות שמנה ומאז ההיתי .עד שבגיל 12 בבת מצווה החלטתי לעשות דיאטת כאסח כי פגעו בי נוראה הייתי כמעט כמו אנורקסית והלכתי לדיאטנית שגם זה לא עזר ולכן אמרו לי שהקחו אותי לפסיכולוג מאז התחלתי רק לאכול ולאכול מכיון שעליתיהממון(עברו איזה 3 שנים)אני עצבנית על אנשיםםםם על עצמי הגעתי לרמה של רצון למות (חשוב לי לומר לא התאבדות)אלה הרצון לבקש למות החלטתי לשנוא את כולם כי הכריחו אותי לאכול אני לפעמיים לא מסוגלת להסתכל במראה בתמונות בכול דבר שמזכיר אותי אבל חשוב לי להגיד שלפעמים יש לי את הימים הטובים בהם אני שמחה (תמיד ההיתי שמחה עד שהתחילו אנשים להעיר ולהגיד )יוצאת אם חברות וכו מקווה שהבנת מאי בקדם

28/02/2010 | 14:19 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום מאי, עצוב מאד לקרוא שנערה בת 15 רוצה למות. גם אם אין לך כוונות אובדניות (תודה לאל!),הרצון למות מעיד על גודל המצוקה שלך. הרבה בנות נוטות להתעסק במראה החיצוני ובסוגיות של משקל, אך חלק מהן הופכות את זה לשאלת חיים או מוות, ומשתמשות באוכל כדרך לווסת מצוקה רגשית. אני חושבת שכרגע חשוב מאד למצוא לעצמך עזרה דחופה, הן כדרך להגיע לאיזון תזונתי, ויותר מכך, כדי ללמוד דרכי התמודדות בריאות עם כאב וסבל. אני מאמינה שטיפול פסיכולוגי יוכל להקל עלייך ולאפשר לך מקום מכיל ומנחם. איתך ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים