התלבטות - האם להעלות לכיתה א'

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/02/2020 | 12:03 | מאת: דנה

תאומים בגן חובה ילידי דצמבר. קוגנטיבית מתקדמים. שפתית אוצר מילים רחב.שיבושי הגייה. בתחילת השנה, שנכנסו לגן, הבן שלי התל ללקק את הידיים והאצבעות כל הזמן. הפסיק לאחרונה. עולים עם קבוצת חברים מגובשת (3 שנים יחד). הם יעלו בני 5.9. האם זה לא קטן מידי? האם עדיף שיעלו כגדולים?.אני מפרידה לראשונה בכיתה א'. 1 גם מאד תחרותי. אודה על הכוונה

הי דנה, זה באמת משהו שאת צריכה להתלבט לגביו ביחד עם הגננת ועם פסיכולוגית הגן. לי הרחק מכאן.. אין מספיק מידע בשביל לייעץ בנושא הזה. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים