ילד עם הפרעת התנהגות דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/10/2018 | 13:08 | מאת: מודאגת

אני אמא גרושה בני בן 10 עם בעיות התנהגות קשות מטופל בריספרידקס 1 מג בלילה ובפוקלין xr כדור בבוקר . הואלומד בכיתה רגילה לאחרונה יש לו התפרצויות זעם קשות עם מבט מפחיד עם העיניים אם אני לא מסכימה למשהו שהוא רוצה הוא מרביץ מקלל צורח ואף חוזר ואומר את אמא מכשפה אני ארצח אותך משעים אותו מביהס בגלל שהוא מרביץ ומקלל כמו כן משעות הלילה הוא לא מפסיק לאכול הוא לא מניח לי לישון צובט אותי צועק שרוצה שאני אקום ואכין לו לאכול הוא עלה מאוד במשקל אני דורשת מביהס שידאגו לו לטיפול פסיכולוגי אבל לא מוכנים לתת מה עליי לעשות ???? אנא עזרתכם בעיניין

שלום לך, ראשית אני מציעה לך לגשת לפסיכיאטר ולדבר על המרשמים שלו שככל הנראה אינם די מותאמים לו לאור התיאורים שלך. שנית, בנך זקוק בדחיפות לטיפול רגשי ואת להדרכת הורים. אפשר לגשת לשירותי הרווחה ולבקש סיוע מהם. אמא יקרה, בנך נמצא בסיכון פסיכולוגי, לא הייתי מתמהמהת עם בקשת עזרה עוד רגע אחד. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים