בת שלי מתנהגת מוזר באמסטרדם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/10/2018 | 02:15 | מאת: ויקטור

בת שלי בת 12 באה לבקר אותי שבוע. באמסטרדם שם אני מטעמי עבודה . בבית יודעת אנגלית טוב מאוד וכאן היא לא מצליחה לדבר. מבינה טוב מה אומרים לא מצליחה לענות אפילו כמה הברות באנגלית. רק איתי מדברת ברוסית. ועוד דבר, היא בלחץ נפשי זה אם הפסדנו רכבת או חשמלית פורצת בבכי מגיבה בסטרס. בזמן האחרון גם המורה שלה אומרת יש לה סטרס יותר מדי. מה זה הסטרס בגיל 12איך לא מצליחה לדבר אנגלית בכלל כאן ויודעת בבית? היא אמרה מתגעגעת לאבא אבל שהיא פה נראה לא שמחה

הי ויקטור, התשובה בגוף השאלה...זה בדיוק מה שזה, סטרס, מתח שמקשה על מיצוי פוטנציאל, ומתח יכול לחוות גם תינוק בן יומו... כדאי לשקול טיפול פסיכולוגי עבורה שיעזור להרגיע את המתח שחווה. הדרכת הורים היא חלק בלתי נפרד מטיפול בגילאים האלה וכך גם אתם ההורים תוכלו להבין יותר את מקורות המתח ולתמוך בה מולם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים