ילד רגיש הורים מתקשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/09/2018 | 00:59 | מאת: נטע

שלום רב, בני בן ה7.5 ילד מאוד פיקח(מבין ורוצה להבין יותר) חשוב לו מאוד להצליח בכיתה😏 הוא מאוד אוהב חשבון ואפילו ביקש במשאלה לדעת השנה שברים. מאידך נורא רגיש. לוחם צדק ויושר . וילד שמאוד מקשיב ועוזר. נורא מהר הבכי מגיע מהמון סיבות, אם מרגיש תסכול שלא מבינים, אם חבר ענה לו משהו שלא לשביעות רצונו, אם לא הספיק להעתיק מהלוח בכיתה, ואפילו עם רב עם אחותו נעלב מהר מאוד. אנו רוצים לפנות לאיזה טיפול ולא יודעים מהיכן להתחיל. נשמח ליעוץ שנה טובה

הי נטע, לי זה נשמע שבנך יוכל להפיק תועלת רבה מטיפול רגשי. כדאי שזה יהיה עם מטפל מוסמך המתמחה בטיפול בילדים. כחלק מהטיפול תקבלו הדרכת הורים בתדירות משתנה. הטיפול יכול להינתן על ידי פסיכולוג קליני, מטפל באמנויות (בעל תואר שני עדיף) או עובד סוציאלי קליני. רצוי כאמור שכולם יהיו בעלי ניסיון בעבודה עם ילדים. כל טוב ובהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים