ילד צובט את הצוואר """""""""""""""

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/09/2018 | 15:05 | מאת: ירון

הילד בן 5 צובט את הצוואר, זה כנראה הרגל שמרגיע אותו. יש לו כבר סימן אדום שם. מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההרגל הזה? יש למלא לפחות 20 תווים.

הי ירון, הניחוש שלי, מתוך מיעוט המידע הוא שהבן שלך כנראה סובל ממתח ניכר. חשוב מאוד לבחון היטב מהם גורמי המתח בחייו ולפעול בהתאם. זה בתורו ירגיע גם את ההתנהגויות מהסוג הזה שנועדו להפחית מתח באופן שאינו מיטיב עימו. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים