הפרעה ריגושית בילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/07/2018 | 22:11 | מאת: הילה

שלום, בני בן ה12 חווה התפרצויות זעם המופנות בעיקר כלפי אחיו, פורץ בבכי בקלות ובשנתיים האחרונות גם התחילו לו טיקים. בבית ספר התלונה היחידה זה חוסר ריכוז , ביחס לחברים הוא גם ילדותי מאוד ואני לא מצליחה לשים אצבע על כוון בדיקה אשמח להכוונה ואפילו להגדרה כללית שאפשר להתחיל לנסות לבחון ממנה

הי הילה, את יכולה לבחון כיוון של הפרעת קשב וריכוז כמובן,זה עשוי להתיישב עם התיאור שלך. עם זאת כדי באמת "לשים את האצבע" על העניין כפי שאת אומרת, חשיבה יתר מעמיקה דרושה כאן. כמה פגישות של הדרכה הורית יוכלו לסייע לך מאוד להבין אותו יותר ולהבין לאיזה סוג של מענה/טיפול/התייחסות הוא זקוק. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים