האם יש קשר בין השראת לידה לאומגה 3?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

17/11/2009 | 15:35 | מאת: הילה

ילדתי 3 ילדים בריאים תודה לאל ואת כולם בשבוע 42 לאחר זירוז (נרות של פרוסטגלנדינים)לאחר שהגעתי ללא פתיחה וללא צירים. קראתי שאומגה 3 בין השאר אחראית על השראת לידה ואני לא אוכלת שום סוג של דג כבר 20 שנה. האם יכול להיות קשר בין 2 העובדות הנ"ל? האם כדאי לקחת תוספות של אומגה 3? אני בהריון רביעי ואשמח לתקן את המצב... תודה!

שלום, הילה, ברפאוה אלטרנטיבית, באמונות עם מדברים על כמה וכמה חומרים טבעיים, בעלי השפעה על תהליך הלידה. יעילותם לא הוכחה מחקרית, כולל גם אומגה 3 , למיטב ידיעתי. אם את מאמינה בזה (וזה חשוב), את יכולה לנסות. מאחלת לך לידה קלה בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה