בעיה דחופה ורצינית

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

14/11/2009 | 03:47 | מאת: חופית

שלום רב, יש לי בעיה רצינית ואני ממש על סף ייאוש. אני בהריון בשבוע 31 נכון להיום. לפני חודשיים הובחנה אצלי דלקת בקשת הרגל בשל שינויים הורמונלים להריון, קיבלתי טיפולים פיזיוטרפים ומדרסים לרגל. אין שינוי בכלל במצבה של הרגל אלא רק כאבים שמתחזקים. במשך חודש אני הולכת עם קביים והמצב לא מטיב עימי. בנוסף לבעיה הזאת, אני לאחרונה התחלתי לחוש כאבים בפרק כף היד שהולכים ומתחזקים וכי אני מגיעה למצב שאינני מצליחה "לסחוב" עצמי לעיתים בקביים. אני הבנתי מקריאה ובדיקה מעמיקה בבעיה שלי כי ישנם 10% מנשים בהריון כחלק משינויים הורמונלים, שלג גוף האדם נפגע בשל כך וכי חוזר לעצמו זמן קצר לאחר סיום הלידה. האם קיים סיכוי כלשהו לבקש לידה מוקדמת בתחילת שבוע 36 _חודש תשיעי? האם הדבר ממומלץ? מה עושות נשים שמגיעות למצב שאינם מצליחות לשאת את עצמם? למי ניתן לפנות ולבקש אם בכלל דבר זה? האם קיים דבר כזה לבקש ללדת בתחילת תשיעי? מה ההשלכות על העובר? בבקשה אני ממש זקוקה לעזרה. בהמון תודה מראש חופית

שלום חופית, לא נהוג וגם לא כל כך מומלץ להפעיל לידה לפני שבוע 37 , עקב חשש לחוסר בשלות ראתית אצל העובר. את יכולה לפנות לרופא נשים מטפל שלך ולהתיעץ איתו לגבי זירוז לידה, כדאי גם להתיעץ עם רופא אורטופד. כמו כן את יכולה לפנות למיון חדר לידה הקרוב לביתך על מנת לקבל מענה . בהצלחה, אירה

16/11/2009 | 12:30 | מאת: חופית

ראשית תודה על המענה לבעיתי. כשאת רשמת לי שאת ממליצה ללפנות למיון חדר לידה הקרוב לביתך על מנת לקבל מענה איזה מענה הם יכולים להעניק לי? תודה רבה מראש בת אל

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה