צריכה ייעוץ

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

13/06/2015 | 14:04 | מאת: אירה

שלום רב... אני שבוע 38 6 יש לי סכרת הריון אבל מאוזנת ללא טיפול באינסולין . הנוסף בגלל צירים לא סדירים וחוסר כח לשבת 8 שעות במרפאה להריון בסיכון פספסתי את התור שלי ... הרופא רק אמר שבשבוע 40 מיילדים לא נותנים להמשיך עד לשבוע 42 ... אם לא אלד עד אז באופן רגיל ...אז אני צריכה להגיע לחדר לידה עם הפניה מרופא ?

שלום רב, סליחה על העיכוב בתגובה, הייתה תקלה בפורום. לשאלתך: רצוי לפנות למיון עם הפניית רופא או עם הפנייה ממוקד אחיות טלפוני, זה יחסוך לך את הריצות אחרי טופס 17.משבוע 40, אכן אין צורך בהפניה או טופס 17, לפחות בביח הילל יפה. כמובן , בכל רגע את יכולה להגיע למיון יולדות גם ללא הפנייה, במיוחד אם יש לך צירים , דימום או ירידת מים. בנוגע להריון עם סוכרת, יש אפשרות שיציאו לך זירוז גם בשבוע 39, כך שאני חושבת שכדאי לך לגשת לבדיקה בכל מקרה. אם מתאשפזים, אין צורך בהפניה או טופס 17. בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה