שבוע 39.5 פתיחה 3 מחיקה 80 בלי צירים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/06/2014 | 21:58 | מאת: נטלי

אני בפתיחה 3 כבר 5 ימים עם צירים לא סדירים בכלל.... מחיקה 80 (ילדתי בניתוח קיסרי לפני 4 שנים. וילדתי מאז לפני שנה וחצי בלידה רגילה) וההריון הזה משום מה סוחב לאט ולא מתקדם ללידה... מה לעשות? רופאה במיון אמרה לי קחי הפניה לבית חולים לעשות בקיעת מים אבל סירבתי.... אני מתלבטת לחכות לצירים??? מה פשר העיכוב הזה??

שלום רב, לדעתי האישית קיבלת החלטה נבונה ולא הלכת לפקיעת מים , אלא בחרת לחכות. זה לא עיכוב, אלא פשוט הגוף שלך עדיין ל נכנס ללידה. מניסיון אני יכולה להגיד לך שברגע שיתחילו צירים, התהליך יתקדם מהר. פרט לכך ,את עדיין בשבוע 39. תיעזרי בסבלנות, תעקבי אחרי תנועות עובר ומשבוע 4 תיגשי למעקב ביקורת בביח בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה