סינכיה או אמניוטיק בנד באיזור הפונדוס

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

24/05/2014 | 20:27 | מאת: אורלי

שלום, אני בת 30, הריון 2 (ראשון היה הריון תאומים). כרגע שבוע 12, עובר אחד. במהלך בדיקת שקיפות עורפית התגלה "סינכיה או אמניוטיק בנד באיזור הפונדוס בין קיר קדמי לאחורי של הרחם". לפי מידע שקיבלתי זה יכול להפריע לי במהלך הלידה. הייתי מעוניינת לשמוע מה הסיכונים ואיך אפשר להתכונן ללידה כדי למנוע כמה שיותר בעיות.

שלום רב, העיקר ההשפעה של אמניוטיק בנדס היא במהלך ההריון, בעיקר על התפתחות הגפיים של העובר. עלייך לבצע מעקב הריון, להקפיד על סקירות מערכות ובראש ובראשונה לגשת לרופא הנשים שלך לצורך הסבר ויעוץ. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה