לידה וסימנים לקראת הלידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

09/03/2014 | 14:49 | מאת: הריונית

שלום...אני שבוע 39 קודם כל רציתי לשאול יש לי מעין דקירות באזור השפתיים למטה?האם זה אומר שהעובר יורד בתעלה?איזה עוד סימנים יש שהלידה מתקרבת חוץ מצירים,ירידת מים ודימום? לגבי הלידה עצמה איך מומלץ לעבור אותה באופן הכי קל שיש.יש כאלה אומרות להקשיב רק למיילדת לא לקחת אפידורל וכו

שלום רב, צירים, דימום, ירידת מים , אלו הם אכן סימנים המעידים לרוב על התחלת תהליך הלידה לקראת סוף הריון את עלולה להרגיש מיחושים שונים, אך אי אפשר לדעת לפיהם מתי תהיי הלידה. אין לי תשובה לשאלה השנייה שלך, כי היא פשוט אינה קיימת. אני יכולה להמליץ לך רק לבוא פתוחה ללידה, להקשיב להוראות המיילדת והכי חשוב, תקשיבי לגוף שלך. תעשי רק מה שנכון לך , לא לחברה שלך , לא לאף אחת אחרת, רק לך המון בהצלחה ולידה קלה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה