כאבים באגן

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

06/01/2014 | 22:32 | מאת: הריונית

שלום , האם אין ולא תהא בעייה בקבלת זריקת אפידורל כאשר יש כאבי גב חזקים מאוד ויותר כאבים באזור האגן השמאלי היכן שצריכים לקבל את הזריקה ??? והאם זה לא יכול להוות סיכון??? תודה

שלום רב, לרוב אין בעיה לקבל אפידורל, במיוחד אם מדובר בכאבי גב שהופיעו קראת סוף הריון עקב גודל הרחם. אך אם מדובר בכאבים חריגים או שהכאבים היו גם לפני ההיריון וידוע ל איזשהי בעיה אני ממליצה להתייעץ עם רופא אורתופד ואף להביא את מסכנותיו בזמן הלידה. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה