לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

30/10/2013 | 12:35 | מאת: ורד

שלום, אני בהריון שני אחרי הפריה. לפני שנה ושמונה חודשים ילדתי בואקום בשל האטות בדופק העובר ודימום וגינלי. לאחר הלידה ניסו לתפור במשך שעתיים אך לבסוף תפרו בחדר ניתןח. וניתנו לי 3 מנות דם. אינני יודעת מה דרגת הקרעים. האם כדאי ללדת לידה רגילה הפעם או ניתוח קיסרי? תודה

שלום רב, אני מבינה את ההתלבטות שלך. עקרונית, אם לא היה קרע דרגה 4 שמערבת את אזור פי הטבעת (אני מניחה שהיית יודעת אם זה היה קורה), אפשר ללדת בלידה וגינלית. את יכולה לנסות להוציא את הגיליון שלך מארכיון בי"ח. מניסיון אני יכולה רק להגיד לך שלידה שנייה, בדרך כלל רבה יותר קלה ומהירה וכמובן שהרבה יותר קל להתאושש אחרי לידה וגינאלית מאשר לאחר ניתוח קיסרי שיהיה המון בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה