הפרשה צמיגית תוך כדי עיסוי פרינאום

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

01/09/2013 | 07:45 | מאת: לילוש28

היי, אני בשבוע 37 ובמהלך שתי הפעמים האחרונות שביצעתי עיסוי פרינאום יצאה לי הפרשה לבנה-צהבהבה, במרקם דיי קרמי, בכמות גדולה מאוד ובנוסף להפרשה גם גוש צמיגי ג'לי דמוי נזלת סמיכה מאוד. יש לציין שבמהלך ההריון לא היו לי בכלל בכלל הפרשות, ושאני מבצעת עיסוי פרינאום החל מהשבוע ה-34 ורק בפעמיים האחרונות ראיתי את ההפרשה. האם יכול להיות שזהו הפקק הרירי? אין לי צירים או דימום האם זה מעיד על דלקת/בעיה כלשהי? תודה!!!!

שלום רב, זה בהחלט יכול להיות הפקק הרירי. לא חייב להיות מלווה בדימום או צירים. זאת יכולה להיות גם הפרשה פטרייתית, אך לרוב יחד עם ההפרשה, יש גם גרד. תעקבי אחר ההפרשות ובמידת הצורך פני לרופא שלך לבדיקה בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה