לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/05/2013 | 21:27 | מאת: מיכל

הבת שלי היום בת ארבע. לפני ארבע שנים היא נולדה בילדה רגילה. הראש שלה היא למטה אבל הפנים והסנטר היו כלפי הרצפה ולא כלפי התקרה. האם יכול להיות שנגרם לה נזק מלידה כזו ? האם זה נחשב לידה לא רגילה ? אני שואלת בגלל שבגיל שלוש גילו אצלה קוצר ראיה מאוד גבוה מינוס שש וחצי בשתי העיניים. ואין לנו בעיה גנטית של קוצר ראיה במשפחה אז חשבתי שאולי זה קושר ללידה. אני ממש עצובה

שלום רב, כמעט כל התינוקות נולדים עם הפנים כלפי מטה, זה המצב השכיח בלידה, אך ישנם תינוקות שנולדים עם הפנים כלפי מעלה. אין לכך שום סיכונים, השפעות או סיבוכים בעתיד אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה