תאומים MC-BA- למה ליילד ב37 שבועות?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

19/07/2012 | 17:15 | מאת: ויקי

שלום! אני בשבוע 37, הריון תאומים מהסוג MC-BA. ביום ראשון הקרוב, 22 ליולי, אהיה 37.1 שבועות ונקבע לי תור ליילוד בתל השומר. מהלך הריון תקין לגמרה. כל עובר שוקל 2300 בממוצע והתחתון קצת גדול מהעיליון כך שיש לי אפשרות ללילה רגילה. עשו לי אתמול בדיקה - צוואר רחם 3 ס"מ סגור ונעול. הבנתי שזה אומר שהלידה עוד רחוקה. 1. למה בעצם 37.1 שבועות זה מועד אחרון ואני לא יכולה למשוך יותר? מה יכול לקרות אם אמשוך עד שהלידה הטבעית תגיע? התחושה שלי שזה נגד הטבע, אבל בטח יש סיבה לזה ואני רוצה להבין מהי. 2. מה המורכבות והסיבוכיות של זירוז מהסוג בלון שאני הולכת לקבל בעוד 3 ימים? תודה!

שלום רב, הבנתי שקיבלת תשובה בפורום רפואי ע"י דר' דוד.במידה ותרצי מידע נוסף אשמח לעזור בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה