תודה רבה על התגובה ועוד שאלה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/05/2012 | 10:36 | מאת: רחל

לגבי לידת לנלק אני חוששת מהשימוש באפידורל כי כידוע אפידורל משתק/מרדים כאב וחשוב לי לעקוב אחריו כדי לדעת על היווצרות של קרע ברחם ולהתריע בזמן לעומת זאת חשוב שיהיה הכנה לאפידורל שבכל מקרה ואם אצטרך ניתוח שיהיה בהרדמה אפידורלית/מקומית ולא הרדמה כללית... אשמח לקבלת המלצתך/חוות דעתך בנושא ושוב תודה

אל תחששי מהאפידורל.כאשר את בתהליך לידה פעיל את כל הזמן מנוטרת וגם העובר, כך שאם קורה קרע של הרחם, יש לכך ביטוי במוניטור עוברי,כאב, הוא לא הביטוי היחיד לקרע, כך שבלב שקט תקחי ותהני מלידה ללא כאבים.חוץ מזה, אם יהיה צורך בניתוח קיסרי דחוף, ותהיי ללא אפידורל, לא יהיה זמן לעשות אפידורל או הרדמה ספינאלית בחדר ניתוח ורוב הסיכויים שיעשו הרדמה כללית. אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה