סוף שבוע 34 שאלה???

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

20/03/2011 | 19:39 | מאת: ריי

שלום. אני בשבוע 35 הריון מס 2. שבוע שעבר הייתי בהערכת משקל. הרופא שבדק אותי אמר שהעובר יושב ממש נמוך עד כדי כך שהיה לו קשה ללעשות את הבדיקה. הערכה של המשקל לשבוע זה היתה תקינה. יש לי כאבי גב מטורפים וזה מושך לי לרגליים כשאני במאמץ. כואב לי במפשעות וכל תזוזה של העובר מכאיבה לי במפשעות וגורמת לי למתן שתן.יש לי גם דקירות מוזרות. עשיתי בדיקות שתן וזה תקין. לפני שבוע וחצי התעוררתי בלילה עם כאבים חזקים. הייתי במיון והיו לי צירים לא סדירים. בבדיקה ראו מחיקה של 70% ופתיחה של חצי. שוחררתי הבייתה. יומיים אחרי נבדקתי אצל הגניקולוג שלי והפתיחה נסגרה. עדיין מדי פעם אני מרגישה צירים מדומים. אני עייפה ,תשושה וקשה לי להירדם בגלל כאבים. מה זה אומר?

שלום רב, כל מה שתיארת מתאים לתיאור של המון נשים בשלב זה של ההריון. יכולים להיות צירים ולחצים, אםילו פתיחה קטנה, אך אין אומר הדבר שאת בלידה. כאבי גב, לחצים, דקירות מתאימים לשבוע הריון מתקדם ולראש שהוא נמוך ולכן לוחץ על איברים סמוכים. תנוחי, תשתי הרבה, תעקבי אחר תנועות עובר ושתהיה לך לידה קלה אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה