לידה כאשר עובר נגוע באיקס לינק איכטיוזיס

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

05/05/2009 | 12:54 | מאת: נעמה

שלום, רציתי לדעת מה סוג הזירוז שמקבלים כאשר העובר עם איכטיוזיס הבנתי שצירים עלולים להגיע בשלבים מאוחרים מדי לכן צריך זרוז והאם ניתן לקבל סוג של משכך כאבים?

שלום נעמה, אין זירוז מיוחד לעוברים עם איכטיוזיס. ישנם כמה סוגי זירוז בהתאם לנתונים שאיתם את מגיעה לחדר לידה. לפי זה בוחרים בסוג הזירוז. ברמת העיקרון, אם יהיו לך כאבים ואת עדיין לא תהיה בתהליך לידה פעיל, תוכלי לקבל חומר מטשטש או גז צחוק (לא בכל בתי חולים) וכאשר תהיה בתהליך לידה פעיל תוכלי לקבל אפידורל במידה ותרצי. התהליך אינו שונה מזירוז בכל אישה אחרת. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה