זירוז טבעי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

16/03/2011 | 19:52 | מאת: רוני

מעוניינת לשמוע על זירוזים טביעים שבאמת הוכיחו את עצמם אני בשבוע 40 ויש לי פתיחה של 1 וחצי ומחיקה 80% הבנתי שצריך התחלה כל שהי מאוד קשה לי כבר מה יכול באמת להועיל שאני אלד ביומים הקרובים?????

שלום רב, אני לא יכולה להגיד לך על שום אמצעי זירוז, בין אם הוא טבעי ובין אם לא, שעובדים ומצליחים אצל כולם. הצלחת הזירוז תלויה בגוף, עד כמה הוא מוכן ללידה. יש נשים שמפתחות צירים לאחר קיום יחסי מין, ניתן לעשות גירוי פטמות , רפלקסולוגיה, פרחי בך , אך אין באפשרותי להגיד לך מה יעבוד אצלך. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה