הבהרה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

04/02/2011 | 22:36 | מאת: אני

שוב שלום. יש לי פתיחה של 1, ובנוסף יש לי "פעילות רחמית" ובנוסף צירים מוקדמים אך לא סדירים, ובנוסף בטן קשה מאוד (בטן חזקה).. זה מה שאמרו לי היום כשעשיתי מוניטור. אלה 4 הדברים העיקריים, ומעצמי אני יכולה להוסיף שיש לי "כאבי מחזור- באיבר מין" ו"כאבי אגן וגב תחתון" קלים. השאלה שלי איפה אני עומדת כרגע מבחינת זמן הלידה? האם 4 הסימנים הנ"ל מעידים שהלידה קרובה..??? "פעילות רחמית"? "בטן קשה"..??? אני בשבוע 37..

כמובן, שקשה להגיד מה בדיוק קורה מבלי לראות אותך. אך מה שנראה, לפחות לפי התיאור שלך, זה שיש לך צירים ,שככל הנראה אינם צירים, של לידה. אין אפשרות להגיד מתי תלדי, אך כרגע את לא בתהליך של לידה פעילה. זה יכול לקחת שעות, ימים או אפילו שבועות. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה