אמבולנס או מונית או ברגל?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/01/2011 | 12:25 | מאת: לוין

אם אני בחודש תשיעי ויש לי צירים חזקים וכואבים, אני יודעת שאני צריכה להגיע כמה שיותר מהר לבית החולים. השאלה איך מגיעים לבית חולים? האם באמבולנס או מונית ספיישל או ברגל? אני גרה 10 דקות מבית החולים. אני יכולה ללכת 10 דקות ברגל לבית החולים. השאלה אם ניתן בכלל ללכת ברגל 10 דקות עם צירים כואבים??? או האם בכלל ניתן לרדת במדרגות של הבניין קומה 3 עם צירים כואבים כדי להמתין למונית שתיקח אותי לבית החולים? או שפשוט לא ניתן בכלל לקום מהמיטה עם צירים כואבים וצריך להזמין אמבולנס שייכנסו אליי הביתה ויורידו אותי את כל המדרגות האלה עם האלונקה ויקחו אותי לבית חולים? בקיצור, מה הדרך הכינכונה להגיע לבית החולים במצב של צירים? האם בכלל תהיה לי אפשרות ללכת 10 דקות ברגל?? אישה עם צירים יכולה בכלל לצאת מהבית בכוחות עצמה?

שלום רב, הדרך הנכונה, היא הדרך הנכונה לך. אם את מרגישה שאת מסוגלת, את יכולה ללכת גם ברגל, אם יש לך דימום חזק או ירידת מים או כאבים חזקים עד כדי כך שאת לא יכולה ללכת, תזמיני אמבולנס.במידה ותתאשפזי, קופ"ח מחזיר לך עבור השירות. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה