2 שאלות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

22/12/2010 | 10:53 | מאת: יעל

1. אם אני לוקחת אפידורל אז באמת לא יכאב לי? 2. שאלה שניה: האם אפידורל זה זריקה אחת או מספר זריקות? ואיך יודעים מתי כואב לי וצריך אפידורל?

שלום רב, אם לוקחים אפידורל, אז ברוב המקרים את לא תחושי כאבים , אלא בשלב של פתיחה מלאה ,את עלולה להרגיש לחץ, שתחושתו חיונית לשיתוף הפעולה שלך בלידה. כאשר עושים את האפידורל, את מקבלת זריקה של הרדמה מקומית של נעור ולאחר מכן, כאשר המרדים מבצע את האפידורל עצמו, את לא תרגישי דבר. כאשר תרגישי צירים כואבים (אי אפשר להתבלבל), ותהיה לך פתיחה מספיקה (תיבדקי ע"י הצוות בחדר לידה) ידריכו אותך לגבי תזמון הזריקה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה