שחרור הפקק הרירי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

20/12/2010 | 23:22 | מאת: דואגת

שלום, אני בשבוע 36, ביום שבת עשה רושם שהשתחרר לי הפקק הרירי, אך גם אתמול והיום היו לי הפרשות דומות, האם יתכן מצב שהפקק הרירי משתחרר בהדרגה במשך כמה ימים? אני מרגישה תנועות עובר והייתי במעקב בשישי בערב ובראשון בבוקר ויש לי צירים לא סדירים שאני כלל לא מרגישה. המון תודה

שלום רב, יכול להיות שיש לך פשוט הפרשות מרובות.גם אם מדובר בפקק הרירי, אין מה לעשות, כי אחרי שבוע 34 אם ובמידה מתפתחת לידה לא עוצרים אותה. אם את מרגישה טוב וחשה היטב תנועות עובר,צריך להיעזר בסבלנות. במידה ויש דימום, צירים סדירים שאת מרגישה אותם כל 4-5 דקות, הפחתה בתנועות או ירידת מים, את צריכה לפנות למיון.כמו כן,את יכולה לגשת לרופא נשים מטפל שלך לצורך מעקב. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה