2 שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

14/12/2010 | 21:07 | מאת: גלית

שאלה ראשונה: מתי המיילדת אומרת ליולדת לצום? לפני הלידה או אחרי הלידה? כמה זמן היולדת צמה? ושאלה שנייה: האם היולדת צריכה להיות מחוברת לאינפוזיה נוזלים בזמן הלידה? איך אפשר ללחוץ ולדחוף את העובר עם אירוי נוזלים על היד?

שלום רב, לשאלתך הראשונה:אין צורך לצום בלידה, את יכולה לשתות מים לאורך כל התהליך וגם לאכול משהו קל, שנספג מהר, כמו גלידה, שוקולד, פרי.אישה תהיה בצום בלידה אם היא תהיה מיועדת לניתוח קיסרי או שאנחנו ממליצים להימנע מאוכל אם האישה מקיאה המון בתהליך הלידה. לשאלתך השנייה:לא חובה עירוי והוא ממש לא מפריע ללחוץ בלידה או להתנייד.אך יש פעולות שמחייבות עירוי, למשל, אם את מעוניינת בזריקת אפידורל, אם יש צורך במתן זירוז לידה והרבה מצבים אחרים. את אמורה לקבל הסבר לכל פעולה שנעשית ומה חשיבותה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה