אפידורל וכאבי גב

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

14/12/2010 | 21:00 | מאת: מתעניינת

נשים מספרות שאפידורל שהן לקחו בהריון השפיע עליהן בצורה לא טובה בהמשך החיים. מאז שלקחו אפידורל יש להן כל שני וחמישי כאבי גב בלתי נסבלים.. ועכשיו אני מתלבטת אם ללדת עם אפידורל או לא? אני לא רוצה כאבי גב כל החיים. מצד שני אני לא רוצה כאבים בלידה

שלום רב, תראי, אחד מסיבוכים אפשריים של אפידורל, יכול להיות כאבי גב, אך לפי מרדימים, זה יכול להימשך כחודשיים ,שלושה אחרי הלידה. רוב אוכלוסיית הנשים ,סובלות מכאבי גב תחתון, גם אם הן ילדו ללא אפידורל.את צריכה להחליט עד כמה זה מתאים לך, כאשר את לוקחת בחשבון את כל האופציות. ממליצה לך לא לקבל שום החלטה בנושא כבר עכשיו, אלא להגיע ללידה ולראות איך התהליך זורם ורק אז להחליט מה טוב בשבילך באותו רגע. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה