שמירת הריון

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

08/12/2010 | 21:15 | מאת: דניאלה

אני בשבוע 23 +3 בהריון שלישי סובלת מצירים כבר משבועות צעירים היום ביקרתי אצל הרופא ואמר שהצוואר מקוצר 26 מ"מ והכניס אותי לשמירת הריון ונתן לי לקחת כדור לעצירת הצירים בבוקר ובערב השאלה שלי היא העם מותר לנו לקיים יחסי מין ואילו בפעולות עדיף לי להמנע והעם מותר לי להתקלח עם מים רותחים והעם זה יכול להעיד על לידה מוקדמת??

שלום רב, צירים מוקדמים בהחלט יכולים לגרום ללידה מוקדמת, זוהי הסיבה שהרופא הוציא אותך לשמירת הריון.ממליצים להימנע מקיום יחסי מין, לפחות עד שבוע 34, את יכולה להתקלח באיזה מים שאת רוצה, רק בלי שום קשר לצירים, מים רותחים יכולים לגרום לעילפון, אז כדאי להיזהר.כדאי לך להימנע מפעילות גופנית מאומצת, מהרמת דברים כבדים, אך אין אומר הדבר שאת צריכה לשכב ולא לזוז. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה