צירים מדומים וירידת מים

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

02/12/2010 | 22:07 | מאת: אולגה

שלום! האם יתכנו צירים מדומים אחרי ביצוע אולטרה-סאומד מורחב טרימסטר שני? אתמול הייתי והרופא לחץ לי קשה על הבטן כדי להזיז את העובר על מנת לראות את כל מה שנדרש. היום אני חשה בצירים מדומים. האם זה מסוכן? ועוד דבר. הרבה פעמים אני מרגישה רטיבות. כיצד ניתן לדעת אם זה בריחת טיפות שתן או טיפטוף מי שפיר? כמות המים באולטרה-סאונד תקינה, אבל עובר משלים אותה אז איך אדע? ואם זה טיפטוף מים- האם גם זה מסוכן? תודה!

שלום רב, בדיקת אולטרא-סאונד אינה גורמת לצירים.אם את מרגישה צירים ,אני ממליצה לך לגשת לבדיקת רופא בקופ"ח או אם זה בשבת ,אז למיון,על מנת לוודא שאין איום של לידה מוקדמת, אז יהיה גם אפשר לבדוק האם מדובר בבריחת שתן או ירידת מים. בהצלחה

04/12/2010 | 09:57 | מאת: אולגה

אירה. תודה. הכאבים היום נחלשו. אני גם רכשתי אתמול בדיקה ביתית לדליפת מים, היום אבצע אותה ומקווה שזה כבר יתן לי אינדיקציה מסויימת האם לגשת לרופא או להרגע. שוב תודה!

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה