לימודי אחיות מיילדות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

12/07/2010 | 10:41 | מאת: karin

בוקר טוב, שמי קארין, אני בת 30 אוטוטו, נשואה+2, בעלת תואר ראשון בתקשורת ומדעי הרוח , הייתי רוצה לדעת מה התהליך שאני צריכה לעשות על מנת להיות אחות מיילדת. האם לימודי השלמה לתואר בסיעוד ואז התמחות? תוכלו קצת לכוון אותי בעניין הזה? מאיפה מתחילים ותוך כמה זמן אוכל לעבוד בחדרי לידה בבי"ח העמק שבעפולה (כנראה).... תודה רבה ויום נעים

שלום רב, על מנת להיות מיילדת, את אמורה קודם כל להיות אחות מוסמכת בעלת תואר ראשון. את תנאי הקבלה את צריכה לברר למקום בו את רוצה ללמוד.יש בבית חולים הילל יפה(מסופח לאוני' תל-אביב, יש ברמב"ם ובעוד מקומות. אם יש לך תואר ראשון במקצוע אחר, ניתן לברר אם הוא נחשב גם לסיעוד.לאחר שאת מקבלת תעודת הסמכה צריך לעשות קורס מיילדות, שנמשך כשנה (יכולה הליות דרישה של נסיון עבודה כאחותל לשנה).לאחר מכן את יכולה להתחיל לחפש עבודה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה