שמן קיק בשלב לטנטי בשבוע 39?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

25/06/2010 | 13:47 | מאת: איה

שלום רב, אני נמצאת בשבוע 39 כרגע אני כבר שלושה ימים עם צירים לא סדירים שהולכים ושבים ללא שום סדר בינהם (שלב לטנטי) הפקק הרירי יצא אני מקווה שזהו אכן הפקק הרירי כי הוא היה ללא כתמי דם בגוון בהיר צהבהב מאוד צמיגי ובגודל אגודל לערך (סליחה על התיאור) שאלותי הן: האם לפי התיאור שמסרתי זהו אכן הפקק הרירי ? ושאלתי השניה האם ממולץ לזרז את הלידה בשלב זה ע"י שמן קיק? מאחר ואני סובלת כאבים שלא מובילים אותי לכלום. לתשובתכם המהירה אודה, איה

שלום רב, אנני יכולה להגיד לך בודאות האם מדובר בפקק ריר או לא, אך בהחלט יכול להיות שכן. לגבי שמן קיק, זוהי "תרופת סבתא",שהשימוש בה ניתן לשיקולך, לא בטוח שזה יזרז את הלידה. באופן אישי, אני מאמינה שצריך לתת לגוף לעשות את עבודתו ולהיעזר בסבלנות, כי לפי מה שאת מתארת, יכול להיות שבימים הקרובים תיכנסי ללידה. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה