חגורת בטן לאחר לידה האם תורמת

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

12/06/2020 | 13:43 | מאת: רוני

להתכווצות הבטן חזרה למה שהייתה ולקירוב השרירים? האם זה בטוח לשימוש ישר אחרי הלידה או שזה יכול להרע את המצב? מה הזמן הנכון להשתמש בזה?

שלום רב, פחות מומלץ להשתמש בחגורת בטן לאחר הלידה, אלא אם כן יש התוויה רפואית לכך. מה שקורה, זה בעצם תהליך הפוך, ברגע שאת שמה חגורת בטן, במקום שהשרירים יעבדו ויחזקו את עצמם, זה גורם לרפיון עוד יותר גדול. ממלןיצה לך להתיעץ עם פיזיוטרפיסטים או מאמני כושר שמבינים בנושא לצורך בניית תוכנית אימון מותאמת המחזקת את שרירי הבטן ורצפת האגן. אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה