דקירות במפסעות שבוע 38 (37+5)

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

02/06/2019 | 12:04 | מאת: ברווזה

1. אני כבר כמה ימים מרגישה מידי פעם דקירות במפסעות. וכן לחץ חזק כלפי מטה(עד כדי שכואב לי לשבת) 2. שאלה נוספת, היד שלי מרגישה כמו רדומה -זרמים באצבעות ובזרוע כבר לפחות שבועיים. שללו לי רעלת הריון, והרופא טען לי שזה כי העובר נשען על עמוד השדרה. האם דבר זה יפסק עם הלידה?

שלום רב, דקירות ולחצים כלפי מטה זאת תופעה מוכרת בהחלט , נובעת הרבה פעמים מגדילת הרחם, מתיחה של כל הרצועות וכמובן מהלחץ של העובר. כדאי כמובן להיבדק ולראות האם מדובר בצירים ואולי התחלה של תהליך הלידה. בנושא של הירדמות ביד, ברוב המקרים זה עובר אחרי נסיגת כל התהליכים ההריוניים, כמובן ובמידה ולא יחלוף יהיה צורך בבירור מקיף יותר בהמלצת רופא אורטופד או נוירולוג. המון בריאות ולידה קלה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה