גרד ההריון ואם מותר לבקש זירוז לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

30/04/2019 | 21:16 | מאת: גוד

אני שבוע38לפני שבוע התחיל ךי גרד בהתחלה חשבתי יתושים זה ממש מציק כבר לא ישנה עשיתי הדברה בעקבות צירים לא חזקים הייתי בבית חולים לא היה פתיחה הרופאה אמרה שזה גרד הריון אבל היא לא רופאת עור לא משנה הביאה לי אלרגיק ומשחה לאלרגיה אני מורחת כבר 4ימים ולא עוזר אם אני יבקש זירוז יתנו לי

שלום רב, מצטערת שלקח לי קצת זמן להגיב, בהחלט, במצבים מסוימים גרד יכול להוות סיבה לזירוז, אך יש צורך בביצוע בירור ובדיקות נוספות. אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה