גרד מעצבן בכל הגוף לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/04/2019 | 16:01 | מאת: נגה

שלום, אני אחרי שלושה שבועות לאחר לידה. אחרי כמה ימים לאחר הלידה התחיל לי גרד בכל הגוף שום תכשיר לא עוזר אפילו כדורי אלרגיה שהביאו לי. קיבלתי אפידורל בלידה. האם זה קשור. ובכללי שלושה שבועות גרד מטורף התחילו פצעים אדומים קטנים בברכיים וקצת בידיים . מה לעשות

נגה שלום רב, מצטערת שלקח המון זמן לתגובתי. מקווה שהגרד חלף ואת חשה בטוב. הסבירות שהגרד שלך קשור לאפידורל נמוכה ביותר. המון מזל טוב, אירה

13/01/2020 | 10:39 | מאת: סיון

אשמח לדעת אם הגרד עבר ואיך שכן גם אני סובלת מגרד אחרי לידה בניתוח קיסרי

16/04/2023 | 18:17 | מאת: אביה

גם אני עם גרד מטריד ביותר בכל הגוף אחרי קיסרי (כבר חודש מהלידה)

17/04/2023 | 11:16 | מאת: נגה

כן עבר

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה