ניתוח לב פתוח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/03/2002 | 22:39 | מאת: ליאת יוסף

לכבוד דוקטור פרנקלשטיין רנטו, שלום, אני ליאת ואני בת 11 וחצי. הוטלה עליינו מטלה בכיתה הבנושאים שונים הקשורים לרפואה, בין הנושאים היה גם את נושא ניתוח לב פתוח שמעניין אותי ומאוד רציתי שעבודתי תעשוק בנושא זה אך אין לי חומר ולפי אחד המחקרים שלך על הלב חשבתי שתוכל לעזור לי בנושא החומר או להפנות אותי לאתר או לרופא שמתמחה בנושא. לעונג היה לי לדבר איתך ליאת יוסף (סליחה על השפה אבל רוב הרופאים מדברים ככה וגם הבקשה של סבא שלי לפני שמת הייתה שאני אהיה רופאה!)

17/03/2002 | 00:51 | מאת: adi

שלום לך ליאת, יצא ספר בהוצאת אור-עם שעוסק בנושא. נדמה לי ששם המחבר פרופ' דבירי. אפשר לשאול בחנויות הספרים. מקור נוסף הוא, פורום הקרדיולוגיה באתר זה. http://doctors.msn.co.il/forums/list.php?f=15 עדי

29/03/2002 | 23:08 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ליאת אני מציע שתחפשי באינטרנט חומר על נתוחי לב פתוח. הרוב הוא באנגלית אבל אולי יכולו לעזור לך בתרגום

20/04/2002 | 00:44 | מאת: ליאת

דוקטור, חיפשתי כבר באינטרנט ולא מצאתי על מה שאני צריכה אז רציתי לדבר עם רופא מומחה! אתה מכיר אחד כזה?

25/07/2002 | 01:22 | מאת: maha

שלום דוקטור טל-אור אני צריכה למצוא חומר על החלפת מסתמים בלב אני צריכה חומר באיזה אתר באינטרנט בזמן הכי הכי קרוב כי עברתי ניתוח לב פתוח ואני כותבת עבודה אקדימאיית על כך. ותודההההההה.. אני מבקשת שתשלח לי בזמן הכי הכי קרוב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)